Lokala samarbetspartners

Vårt samarbete med olika partners är mycket viktigt för Yrkes-SM och nödvändigt för att kunna arrangera ett så stort evenemang som Yrkes-SM. Nedan kan du läsa mer om våra partners och deras verksamheter.

Ahlsell

Ahlsell är den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner för professionella användare med över 100 butiker i Sverige från norr till söder.

Läs mer

JCB

JCB är en av världens tre största tillverkare av maskiner till anläggning och jordbruk. JCB är ett brittisk tillverkare som grundades 1945, och har idag 14 000 anställda och återförsäljare i 150 länder.
Läs mer

Maskin Väst

En av Sveriges ledande privata aktörer inom entreprenad, lantbruk och skog. MaskinVäst är en helhetsleverantör som säljer nya och begagnade maskiner, reservdelar, tillbehör och servicetjänster.
Läs mer

Outokumpu Stainless AB

Outokumpu Stainless AB är ett globalt stålföretag, som tillverkar rostfritt stål. Företaget har 10 000 anställda i 30 länder. Huvudkontoret finns i Helsingfors.

Läs mer

Stora Enso

Stora Enso, The renewable materials company, utvecklar och producerar lösningar baserade på trä och biomassa för en mängd olika branscher och användningsområden runtom i världen. Med utgångspunkt i vårt arv och vår kunskap inom skogsbruk och träd är Stora Enso djupt engagerat i utvecklingen av produkter och tekniker som bygger på förnybara material, och att skapa värde i en hållbar bioekonomi.

Läs mer

IF Metall Östra Värmland

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med över 300.000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete. IF Metall arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin. Över 26 000 av medlemmarna är dessutom förtroendevalda, fackligt aktiva, på arbetsplatserna.

Läs mer

Atea

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

läs mer

Infrakraft

Infrakraft är ett Karlstadbaserat företag som genomför väg- och järnvägsprojekt över stora delar av Sverige. Vi är ett ungt företag men har tack vare våra medarbetares mångårig erfarenhet och kompetens inom infrastruktur, har vi blivit en av branschens mest anlitade aktörer. Vi genomför både total- och utförandeentreprenader inom järnväg, väg och anläggning och uppdragsgivarna är till exempel Trafikverket, regioner, kommuner och byggbolag.

Läs mer

MRF Värmland

MRF (Motorbranschens Riksförbund) är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad. Vi ställer höga krav på dem som är medlemmar hos oss, detta gäller inte minst affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens.
Läs mer

Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Alfa

Vi var en sparbank, vi blev en sparbanksstiftelse. Idag är vi en stor och engagerad ägare i Swedbank som driver sparbanksidéns tankar om sparande, långsiktighet, lokal förankring. Och att delar av vinsten ska göra nytta där den uppstått.

Läs mer

Ekman event

Ekman Event & Media är en totalleverantör av eventutrustning och har lång erfarenhet när det kommer till arrangemang av alla typer. Med evenemang som Peace & Love, Putte i Parken, Fastingen, Torgfesten, Marieberg Rockar osv I bagaget så finns både rutin och kunskap. Företaget startades 2011 av entreprenören Patrik Ekman I Kristinehamn och har sedan dess växt varje år.

Läs mer

Billerud Gruvön

Våra rötter och vår stolta historia inom skogs- och pappersindustrin sträcker sig mer än 150 år tillbaka i tiden. Sedan dess har vi utvecklats till det vi är idag: Ett världsledande företag inom högpresterande pappers- och förpackningsmaterial med ett starkt engagemang för hållbarhet, kvalitet och kundvärde. Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi har bruk runt om hela världen och i Värmland finns ett av de största bruken med placering i Grums.

Läs mer

Bravida

Bravida erbjuder tekniska och digitala helhetslösningar genom hela livscykeln för fastigheter och anläggningar, från rådgivning och projektering till installation och service. Bravida är ett marknadsledande företag med lokal närvaro från polcirkeln till Nordens största affärsregioner. Medarbetarna är hjärtat i organisation. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och tankesätt bygger Bravidas organisation tillsammans en hållbar och lönsam framtid för våra kunder.

Läs mer

SSAB

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag som bygger en starkare, lättare och mer hållbar värld genom förädlade stålprodukter och tjänster. Tillsammans med våra partners har SSAB utvecklat SSAB Fossil-free™ steel och planerar att återuppfinna värdekedjan från gruvan till slutkunden, vilket i stort sett eliminerar koldioxidutsläpp från vår egen verksamhet. SSAB Zero™, ett till stor del koldioxidutsläppfritt stål baserat på återvunnet stål, stärker ytterligare SSABs ledande position och vårt heltäckande hållbara erbjudande oberoende av råvaran. SSAB har anställda i över 50 länder och produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. Följ med oss på resan! www.ssab.com, Facebook, Instagram, LinkedIn, X och YouTube.

Läs mer

NCC

NCC är byggföretaget med expertis att hantera komplexiteten i en byggprocess från start till mål, som ger en positiv påverkan på samhället och bidrar till dess utveckling. NCC bygger skolor, sjukhus, vägar, broar, hus, kontor och mycket mer.

Läs mer

Ramirent

Vi hjälper våra kunder att bygga en hållbar affär. Tillsammans med våra kunder jobbar vi för hållbara byggarbetsplatser runt om i landet. Med en rad smarta lösningar har vi fokus på minskad energianvändning och minskade CO2-utsläpp.

Läs mer

Epiroc

Epiroc är en ledande leverantör av innovativa lösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka produktiviteten, minska driftkostnaderna och uppnå hållbarhet genom vårt omfattande utbud av produkter och tjänster.

Läs mer

Värmlands Motor

Värmlands Motor AB är återförsäljare av Volvolastbilar och är en av Sveriges större Volvoverkstäder för tunga fordon. Värmlands Motor AB startades 1950 och är sedan 1975 är det beläget på Örsholmens industriområde i Karlstad. Vi är idag cirka 55 medarbetare inom försäljning, verkstad och reservdelar. Värmlands Motor AB bedriver försäljning av nya och begagnade lastbilar, släpvagnar och påbyggnader samt tillhandahållande av service, reservdelar, tillbehör, försäkringar och finansiering. Vi är ett ISO-certifierat företag mot kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO9001, 14 001 och 45 001) samt ackrediterade av SWEDAC gällande färdskrivarkontroller och släckning 2:or (ISO 17020).

Läs mer