Lokala partners

Vårt samarbete med olika partners är mycket viktigt för Yrkes-SM och nödvändigt för att kunna arrangera ett så stort evenemang som Yrkes-SM. Nedan kan du läsa mer om våra partners och deras verksamheter.

Ahlsell

Ahlsell är den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner för professionella användare med över 100 butiker i Sverige från norr till söder.

Läs mer

Grohe

GROHE är ett ledande, globalt varumärke med kompletta lösningar för badrum och kök. Sedan 2014 är GROHE en del av den starka varumärkesportföljen hos LIXIL, en tillverkare av banbrytande vatten- och bostadsprodukter. För att kunna erbjuda ”Pure Freude an Wasser” bygger varje produkt på varumärkets värderingar: teknologi, kvalitet, design och hållbarhet.

Läs mer

JCB

JCB är en av världens tre största tillverkare av maskiner till anläggning och jordbruk. JCB är ett brittisk tillverkare som grundades 1945, och har idag 14 000 anställda och återförsäljare i 150 länder.
Läs mer

Maskin Väst

En av Sveriges ledande privata aktörer inom entreprenad, lantbruk och skog. MaskinVäst är en helhetsleverantör som säljer nya och begagnade maskiner, reservdelar, tillbehör och servicetjänster.
Läs mer

Outokumpu Stainless AB

Outokumpu Stainless AB är ett globalt stålföretag, som tillverkar rostfritt stål. Företaget har 10 000 anställda i 30 länder. Huvudkontoret finns i Helsingfors.

Läs mer